InBalans
Even voorstellen...

Mijn naam is Ester Cromsigt. Ik ben getrouwd met William en samen zijn wij de trotse ouders van Evy, Mirne en Jorn.
In 1998 ben ik afgestuurd als maatschappelijk werkster. Na 9 jaar binnen de jeugd detentie werkzaam te zijn geweest ben ik als schoolmaatschappelijk werkster gaan werken op een school voor voortgezet onderwijs en een ROC. Het werken met pubers heb ik altijd als erg inspirerend ervaren. Naast alle enthousiasme en bevlogenheid die ik bij deze jong volwassene zag, zag ik helaas ook dat veel kinderen vast liepen omdat ze zich probeerde staande te houden in onze ingewikkelde maatschappij. De verschillende vormen van druk  vanuit gezin, school, maatschappij, beperkingen en vrienden, die zij voelde, maakte dat ze emotioneel vast liepen.
In 2010 kreeg ik de kans om de overstap te maken naar een leidinggevende functie, binnen de welzijns organisatie waar ik op dat moment werkte. In 2014 ben ik als teamleider van een sociaal wijkteam aan de slag te gegaan waar ik op dit moment nog steeds met veel plezier werk. Nu echter in de functie van HR adviseur. 
Met name van het coachen van de medewerkers krijg ik veel energie. Ik geloof dat iedereen van uit het herkennen en inzetten van zijn of haar talenten heel veel kan bereiken.
Tijdens de verschillende gesprekken (verzuim, ontwikkelgesprekken, werkoverleggen enz) constateerde ik, dat emotionele blokkades die in het verleden zijn opgelopen invloed kunnen hebben op het functioneren in het hier en nu. Het erover praten is niet altijd de juiste oplossing voor veel mensen. Maar wat dan wel?
Toen NEI coaching in 2016 op mijn pad kwam vielen de puzzel stukjes op zijn plaats.
Onverwerkte emoties kunnen op een praktische en redelijk snelle manier verholpen worden.
In NEI heb ik de oplossing gevonden. Ik geloof dat deze vorm van coachen voor veel kinderen en volwassen die vastgelopen zijn een uitkomst kan bieden. Ik vind het daarom een mooie uitdaging om binnen mijn praktijk "InBalans" middels NEI met iedereen die daar voor openstaat aan de slag te gaan.
 
 
Heb jij de moed om te zijn wie je bent?