Consult

Een behandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Tijdens de eerste sessie bespreken we samen wat je hulpvraag is. Vind je dat lastig om onder woorden te brengen? Geen probleem ook dan kan ik je helpen.
NEI werkt namelijk met een biotensor en protocollen. Hiermee kan ik onderzoeken waar de emotionele en lichamelijke blokkades zitten, waar ze vandaan komen en wat er nodig is om ze te verhelpen.
Je krijgt dus inzichten aangereikt om over na te denken en waar je aan kunt werken.

Hoeveel sessies je nodig hebt is erg afhankelijk van de klachten. Maar gemiddeld zijn één tot drie behandelingen voldoende om verder te kunnen.
De kosten van een consult is € 50,00 per sessie (inclusief 21% btw).
Er is geen pin aanwezig daarom mogen de kosten contant of via een tikkie betaald worden.
 
 
NEI in jouw bedrijf:
Vanuit mijn ervaring als leidinggevende ben ik ervan overtuigd dat NEI coaching veel kan betekenen in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het is namelijk bewezen dat medewerkers die lichamelijk en emotioneel in balans zijn minder vaak ziek zijn.
Heb je een eigen bedrijf of werk je als HR adviseur en ben je enthousiast geworden door mijn verhaal. Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb