Reactie plaatsen

Reacties

Angelique van Kessel
6 jaar geleden

Mijn dochter van 10 jaar heeft een probleem met bedplassen. Daarom zijn wij naar Ester gegaan. Het probleem is nog niet helemaal opgelost maar we hebben nu meer inzicht waardoor het komt. Het is heel mooi om te zien hoe Ester kinderen op haar gemak stelt. En zorgt dat ze lekkerder in hun vel zitten En dat na 1 sessie. Wij zijn zeer tevreden over ons bezoek aan Ester.

Miriam Gevers
6 jaar geleden

Mijn zoon van 4 jaar had vaak druppels in zijn onderbroek. Bij Esther geweest. Na 3 weken zichtbaar resultaat. En nu heeft hij bijna nooit geen druppels meer in zijn onderbroek. Ik kan niet uitleggen hoe ze het doet maar wat een super mooi effect.
De sessie heeft ze via mij en een foto van mijn zoontje gedaan. Te bizar voor woorden maar ik en mijn zoontje zijn heel erg blij.

Jongen van 16
7 jaar geleden

Voor mijn examen bij Ester geweest ivm faalangst. Geloofde niet zo in het stokje maar ik ben met meer zelfvertrouwen het examen in gegaan en geslaagd. Ook had ik last van het geluid van etende mensen. Na een sessie bij Ester lukt het mij steeds beter om me er van af te sluiten. Zo ben ik ook van mij wagenziek zijn afgekomen. Toch bijzonder dat het stokje dit allemaal kan :).

Herfstdip
7 jaar geleden

Ik ben wat je noemt een 'hoog gevoelig persoon' en kan prikkels en klachten zoals 'een herfstdip' nogal intens ervaren. Met name in deze periode van het jaar pieker ik dan ook (nog meer) over (andermans) problemen, kan ik moeilijk genieten en heb ik (meer dan anders) last van emoties zoals verdriet. Ik wil het wel dolgraag anders, maar toch voel ik me dan somber, onbegrepen en ook heel erg alleen in dat gevoel, waardoor ik vervolgens in een vicieuze cirkel beland.. Ik heb al eerder een NEI-sessie met Esther gehad en dat heeft me zo goed geholpen, dat ik voor de tweede keer een afspraak heb gemaakt.
Nuchter als ik ben, schoot het me voor de sessie ook heus wel n paar keer door mijn hoofd, hoe zo'n ‘zwaaiend metalen ding’ (de biotensor) mij dan wel zou kunnen gaan helpen….als in: “veel succes!”
Het is dan ook heel bijzonder te zien dat Esther met de biotensor vragen beantwoord krijgt vanuit je onderbewustzijn (immers ‘alle antwoorden zitten in jezelf’..) en daarmee onmiddellijk die ervaring uit het verleden naar boven haalt, die ten grondslag ligt aan de (onverwerkte) emotie. En niet alleen het naar boven halen is al heel bijzonder, het mooie ervan is…ze heft ook ‘meteen even’ die blokkade op...zonder dat je daar zelf iets mee hoeft te doen. En dat is gewoon best heel bizar..
Je hoeft niets te vertellen, niets te herleven, of wat ook. Dat vind ik nog wel het meest bijzondere van de sessies, het kost je nl. helemaal geen energie....maar je krijgt energie!
Ik denk dat je een NEI-sessie dan ook gewoon zelf moet ervaren, om te kunnen begrijpen en ook ervaren wat dit met je doet.

Ik voel me na de sessie heel prettig en rustig en ervaar meteen ook weer ‘ruimte in mijn hoofd’…en dat is echt heel erg fijn!

Anneke van der Donk
7 jaar geleden

Tijdens mijn sessie blijkt er een probleem is ontstaan toen ik drie was.Mijn moeder heeft daar N factor in gehad tijdens haar jeugd kwam uit dat zij N hele vervelende nare opa heeft gehad die haar heeft gekwetst . er kwam N verklaring voor haar gedrag en ook t mijne. Tijdens een gesprek met een jongere tante dacht ik er aan en heb t gevraagd want mamma is al 10 jaar overleden. Ik ga niet vertellen wat maar door de sessie was alles op zijn plaats gevallen.Ik heb daarom ook zo m'n dingen waar ik me niet erg van bewust was maar wat me wel ziek maakte. Heel verrassend en tegelijk heel vertrouwd en fijn om behandeld te zijn door Ester. Heeft mij zeer veel geholpen en ik ga zeker nog een keer terug.

Op zoek naar....
7 jaar geleden

De sessie is niet uit te leggen maar geeft me net de bevestiging waar ik naar op zoek was. De puzzelstukjes komen hierdoor op zijn plaats.. Voel me ook serieus genomen en merkte vrij direct een bepaalde rust in mezelf.

Energieke vriendin ?
7 jaar geleden

Ontzettend vreemde maar waardevolle sessie met je gehad. Bijzonder wat jij boven tafel krijgt en ook hoe exact rakend waar t om draait. Dankjewel ! En ik weet waar ik moet zijn als ik er zelf even niet uit kom. Dank voor de gegeven energie. ?