InBalans
Behandelvormen

Naast NEI kan ik ook gebruik maken van de volgende werkvormen:
 
EE
EE staat voor Emotioneel Evenwicht. Het is een effectieve manier om van angsten, fobieën of verslavingen af te komen.
Elke emotie is verbonden met een orgaan. Door het acupunctuurpunt behorende bij dit orgaan te masseren en het opzeggen van een affirmatie, kan de energie weer vrij stromen.
 
Familieopstellingen
Familieopstellingen is een methode die je, zonder veel woorden, laat zien welke plek jij in je huidige gezin, of in je familie van herkomst, inneemt.
Door de verbanden te zien en te voelen kun je je losmaken van eventuele verstrikkingen. Loyaliteit naar ouders of familieleden kan een rol spelen. Emoties worden onbewust overgenomen en kunnen zwaar gaan wegen. Door deze emoties terug te geven aan diegene van wie ze zijn, ontstaat er weer ruimte en harmonie.
Familiesopstellingen is ook te vertalen naar je plek als medewerker in een bedrijf. Je kunt inzichten krijgen waarom je bv vastloopt in het contact met bepaalde klanten en/of collega's. Je kunt de problemen die je ervaart anders gaan labellen.
 
NLP
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. De kracht van NLP ligt, naast het in kaart brengen van jouw ideaal of doel, vooral in het bereiken van dit doel door veranderingen aan te brengen in je leven. NLP leert dat je een keuze hebt!
 
Reiki

Reiki is een manier van energie doorgeven, door handoplegging. Het is een  manier om je energie beter te laten stromen. Reiki heelt de totale mens en helpt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.


 

Maak jouw eigen website met JouwWeb